Общество

В Славянский полк прибыло молодое пополнение гвардейцев (фото)

18 января 2016 18:12

До Рубіжанського батальйону військової частини 3035 прибуло молоде поповнення військовослужбовців строкової служби. До армії всі вони прийшли за власним бажанням, багато із них бажали попасти до лав Національної гвардії України і мрія їх здійснилась, повідомляє Главное.

На честь прибуття молодого поповнення, було проведено зустріч солдат з командуванням, на якій перед військовослужбовцями виступили їх нові командири. На численні запитання бійців відповідав командир батальйону підполковник Руслан  Каражбей. Він розповів про солдатські будні, завдання, які стоять перед підрозділом, розкрив історію та традиції військової частини.

Наприкінці заходу командир закликав військовослужбовців чесно відноситися до військової служби і виказав впевненість, що військова служба стане для юнаків значимим періодом життя, який дозволить збагнути всю відповідальність за долю рідної землі.

Під керівництвом досвідчених командирів вони будуть вивчати основи бойової та спеціальної підготовки, ознайомляться з вимогами керівних документів по організації служби з охорони громадського порядку. З ними будуть проведені заняття згідно програми підготовки молодого поповнення, бійці побувають на екскурсії в кімнаті бойової слави частини, де будуть мати можливість більш глибоко вивчити славну бойову історію частини та міста в якому буде проходити їх строкова служба.

капітан Анатолій Гришко
фото старшого лейтенанта  Сергія Хмелюка


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling