Общество

В Мариуполе молодому пополнению гвардейцев вручили оружие (фото)

18 января 2016 19:10

У особового складу, який нещодавно прибув для проходження служби до маріупольського полку Національної гвардії, сталася визначна подія – солдатам вручили штатну бойову зброю, з якою бійці півтори роки будуть виконувати завдання. Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

70 молодих гвардійців прибули до військової частини 3057 після курсу молодого бійці, який вони проходили в Харкові. Після облаштування на новому місті, ознайомлення з традиціями частини, особовому складу вручили їх штатну зброю. Вручення зброї це один з перших ритуалів, який проходить кожен воїн після прийняття військової присяги.

Святкове вручення зброї молодому поповненню традиційно проходило на стройовому плацу військової частини. Вручення зброї це своєрідне військове свято, яке робить новобранця справжнім солдатом.

Подалі у житті гвардійців буде багато ритуалів, але вручення зброї залишиться одним з перших і самих важливих. Ця подія залишиться в їх пам’яті назавжди.

Відтепер кожен з них особисто відповідає за збереження і використання своєї  зброї, яку за правилами, навіть не можна давати в чужі руки.

Хочеться побажати хлопцям Мирного неба над головою, і щоб ваша зброя в нагоді вам тільки на стрільбищах!

молодший лейтенант Марина Макарова
фото автора


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling