Общество

Пианист Евромайдана дал концерт для армейцев Славянска (фото)

20 января 2016 18:59

Піаніст з Майдану Богдан в рамках свого особистого концертного туру завітав до військовослужбовців військової частини 3035. Про це з посиланням на прес-службу НГУ повідомляє Главное.

Саме на Майдані відбулася доленосна "зустріч" музиканта з інструментом.  На Євромайдані Богдан був майже від самого початку  волонтером в КМДА. Одного разу  вийшовши на вулицю  він побачив фортепіано і  раптом відчув гостре бажання сісти і заграти. Усього за декілька хвилин поруч почали збиратися перші слухачі, але, щоб знов повірити в те, що його музика справді потрібна людям, музиканту знадобилося більше місяця вуличних виступів. Адже музика – це мова, зрозуміла не кожному. Вона запалює вогонь у серцях, закликає до дій і одночасно висловлює тисячі переживань, мільйони емоцій, розвіює тривоги, дарує надію на краще кожному з нас. Музика пробуджує і втілює найкращі пориви людської душі, тому і вирішив музикант завітати до бійців, які стоять на захисті Батьківщини.

Гвардійці  в його виконанні почули твори, написані піаністом за останні роки. Це присвята тим, хто любить свою країну і з часів Революції бореться за свій народ і його Свободу: «Іловайськ – присвячується Тарасу Брусу», «Прогулянка з тим, кого більше немає», «Душа Героя», «Гончар», «Зима» та інші, які залишаться у пам’яті гвардійців адже кожен твір – це розповідь, яку Піаніст Майдану розповідає своїм серцем, а фортепіано – це книга, яку наживо пише композитор перед своїми слухачами.

Богдан виступає в балаклаві, для широкого кола своє прізвище, вік, місце народження чи професію не розкриває. “Не так важливо, хто я, важливо, що я роблю”, − каже хлопець.

“Основною своєю місією я бачу підтримку морального духу наших бійців на передовій. Адже війна війною, а музика вічна” – наголосив Богдан.

капітан Анатолій Гришко


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling