Харьков

Нацгвардия в зоне АТО наладила выпуск собственной газеты (фото)

20 января 2016 20:34

Екіпаж автоклубної машини, яка нещодавно прибула до виконання завдань в зону проведення антитерористичної операції розпочав випуск газети угруповання Національної гвардії «С» під назвою «Гвардієць».

Бійці Східного територіального об’єднання під час виконання службово-бойових завдань тепер будуть забезпечуватись поліграфічною продукцією, дізнаватися останні новини угруповання НГУ, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

«Можливості даного клубного автомобіля, який оснащений сучасним поліграфічним обладнанням дозволяють в короткий термін забезпечити весь особовий склад газетною продукцією. Враховуючи розкиданість місць несення служби, а також відсутність, подекуди, можливості оперативно отримувати актуальну інформацію, ми вирішили видавати свою газету, щоб хоча б частково вирішити цю проблему», - розповідає командир екіпажу авто клубної машини старший лейтенант Олексій Сіротенко.

На шпальтах «Гвардійця» планується розміщати останні новини, які трапляються в зоні відповідальності територіального об’єднання, наводити дисциплінарну практику а також частувати читача військовим гумором і кросвордами. На початковому етапі газета буде виходити один раз на тиждень та розповсюджуватися на пости в Донецькій та Луганській області.

Днями екіпаж зробив черговий виїзд, відвідав рубіжанський батальйон, де прийняв участь у забезпеченні вручення зброї молодому поповненню. По закінченню заходу командування батальйону отримало тільки-но роздруковані примірники газети «Гвардієць» для розповсюдження в підрозділах, а кожному бійцю вручили пам’ятний календар із фото всього підрозділу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling