Общество

В Славянске гвардейцы пришли на помощь многодетной семье (фото)

7 февраля 2016 09:30

Міцні дружні стосунки зв'язують колектив військової частини 3035 НГУ з учнями та педагогами загальноосвітньої школи № 20 міста Слов'янська. Їх завжди зустрічають там як дорогих гостей, завжди  запрошують на урочистості, уроки мужності і завжди розраховують на їх допомогу.  Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

Коли директор школи Антоніна Плакідкіна  розповіла про тяжке матеріальне становище учнів однієї багатодітної родини, гвардійці, не вагаючись вирішили прийти їм на допомогу. Сім’я до цих пір не може оговтатися після бойових дій – осколки пошкодили дах їхньої оселі, внаслідок обстрілу обвалилася стіна домівки. Тим більш допомогти їм нема кому, адже в цій сім'ї немає чоловіків.

Почувши, що їм нічим опалювати домівку,  бійці нарубали дров і привезли їх до оселі учнів. “Я разом з дітьми дуже вдячна гвардійцям за допомогу. Велике спасибі, цих дров нам вистачить надовго ”, – такі слова почули хлопці від  Марини Рицаревої . Багатодітна мама виховує 6-х дітей, двоє з яких інваліди. Учням з цієї сім'ї також були  передані подарунки - солодощі, книжки та шкільне приладдя, а наймолодшим дітлахам  ще й  іграшки від Київської волонтерської організації “Коло медіа”.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling