Криминал

В Житомире попрощались со священником, который скончался от гриппа

8 февраля 2016 21:22

У Житомирі в неділю, 7 лютого, у Спасо-Преображенському соборі відспівали священика, який помер в лікарні від грипу.

Про це повідомляє Главное з посиланням на  Житомир.info.

«Учора батюшку хоронили - від грипу помер, йому 43 роки, лишилося троє синів», - написала читачка видання  - Катерина. 

«У Житомирі ховають священика УПЦ МП, відспівування в соборі. Кажуть, помер від грипу, тиждень лежав у реанімації. Залишилось троє дітей», - йдеться в іншому повідомленні.

На веб-сайті Житомирської єпархії Української православної церкви опубліковане повідомлення про проведений 7 лютого 2016 року чин священицького відспівування «спочилого клірика Житомирської єпархії, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Видибор, ієрея Олександра Морозюка». Чин провели у Житомирському Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

«На відспівуванні були присутні матушка із дітьми, батьки та рідні отця Олександра. Підтримати близьких спочилого та спільно помолитися за блаженний спокій його душі прийшло доволі багато мирян. Отець Гавриїл на завершення виголосив проповідь, в якій закликав усіх постійно тримати молитовну пам'ять ієрея Олександра, також висловив співчуття рідним священика», - йдеться у повідомленні.

На сайті також повідомляється, що ієрей Олександр Морозюк похований на міському кладовищі «Дружба».

Керівник прес-служби Житомирської єпархії, ієрей Віктор Голубовський підтвердив інформацію про те, що священик помер в реанімації від наслідків грипу.

«Він захворів перед Хрещенням, вчасно не звернувся за допомогою. Продовжував служіння, окроплював свяченою водою оселі. Коли звернувся до лікарні, вже був у важкому стані. Зі слів лікарів, його легені «згоріли», - сказав о. Віктор.

В канцелярії єпархії підтвердили, що у спочилого священика троє дітей, найменшому з яких близько 6 років.

 

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling