Политика

Украина получит от Германии двигатели для армейской техники по сниженной цене

8 февраля 2016 19:06

Компанія Deutz AG надасть спецiальну ціну для України на партію двигунiв. Зекономлені гроші, а мова про майже 25 мiльйонiв гривень, "Укроборонпром" направить на виготовлення нової техніки для української армії.
Відповідних домовленостей з Deutz вдалося досягти після складних та тривалих переговорів керівництва ДК "Укроборонпром" з представниками німецької компанії. Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу концерну.

«Укроборонпром» показує себе як надійний партнер для іноземних компаній. Це дозволяє домовлятися про зниження цін навіть на фоні коливання валютних курсів. Концерн чітко виконує системне замовлення з боку держави і робить все можливе, аби якісна техніка з НАТО-вськими стандартами для Збройних Сил України ставала якомога дешевшою», - сказав Артур Херувімов.

Нагадаємо, ДК «Укроборонпром» підписав рішення про прийом на озброєння української армії БТР-4, адаптованих пiд німецькi двигуни Deutz. Відповідний документ було зафіксовано безпосередньо на полігоні після випробувань техніки. Партія цих моторів буде встановлена на бронетранспортери БТР-3, БТР-4 та новітніх бронеавтомобілів «Дозор-Б». Раніше на цiй технiцi встановлювали двигуни російського виробництва, а тепер Держконцерн замістить їх продукцією зі стандартами НАТО. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling