Политика

Впервые опубликованы фото погибших под Дебальцево медиков

10 февраля 2016 19:46

До річниці Дебальцевських подій у зоні АТО військовослужбовець медроти 128 бригади оприлюднив страшні світлини зроблені під час оточення Дебальцевого.

Спогадами про ті страшні події військовий хірург Олександр Данилюк поділився у соцмережі, повідомляє Главное з посиланням на karpatnews.in.ua.

"Сьогодні рівно рік, як дорогу життя з Дебальцевого нам перекрили окупанти. Рік, як ми не змогли вивезти першого пораненого в тил. Рік, як почалися найдраматичніші події в нашому житті. Рік, як війна поділила наше життя на до і після. Рік, як в кожного, хто потрапив в це оточення, переглянуті життєві цінності. Рівно рік, як ми перекреслили всі догмати сучасної хірургії і реанімації, що формувалися століттями і почали окопну хірургію у 21 столітті, що відбувалася на межі з фантастикою. Рік, як ми вже втомилися боятися. Сьогодні рівно рік, як почалися найпекельніші 9 діб нашої війни... Сьогодні рік, як два екіпажі медиків-побратимів, що евакуювали поранених були безжалісно розстріляні впритул... Рік... Світлій пам'яті тих, хто віддав своє життя заради того, щоб цей рік міг для нас прийти... Ніколи не забудемо... Сьогодні рік..." - написав Данилюк.

Серед світлин і фото з трьома медиками, які були впритул розстріляні окупаційними військами.

"Розстріляний екіпаж медиків "Хреста". В цьому екіпажі тоді були безжалісно розстріляні рашистско-окупаційними військами троє медиків: Сергій, Міша і Толя, важкий поранений Кравченко Олександр Анатолійович. Першого тіло до цих пір ще не ідентифіковано", - йдеться у дописі до світлини.
 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling