Политика

Яценюк: в вопросах ответственности за коррупцию все будут равны

11 февраля 2016 23:56

Усі корупціонери та злочинці нестимуть відповідальність незалежно від того, які посади обіймають та до якої політичної сили належать.

Про це Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив у вечірньому ефірі телеканалу «1+1», повідомляє Главное з посиланням на Укрінформ.

«Якщо ти винен, ти маєш сидіти у тюрмі. У тебе були усі можливості для доведення свої невинуватості, процесуальні права. На мою думку, це стосується будь-якої посадової особи, народного депутата. Це і є нова Україна, де немає імунітету, де немає тих, хто має спеціальні права та привілеї», - сказав глава уряду.

А для того, щоб визначати чи скоїв громадянин та чиновник корупційний злочин, і було створено антикорупційні органи, в тому числі Національне антикорупційне бюро, та ухвалені необхідні закони.

«Якщо було розпочато слідство, усі повинні бути допитані, мають бути проведені усі слідчі дії. За результатами слідства, НАБУ повинно подати матеріали в суд для винесення вироку», - сказав Яценюк, коментуючи ситуацію щодо заяв Абромавичуса відносно Кононенка. Глава уряду закликав у цій справі керуватися виключно законом, а не политичною складовою.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling