Криминал

За убийство отца и бабушки жителя Краматорска посадили на 15 лет

12 февраля 2016 18:12

Краматорським міським судом оголошено вирок чоловіку, який жорстоко розправився з  рідними заради невиплати грошового боргу. Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу прокуратури.

21 червня 2014 року у приватному будинку м. Краматорська стався потужний вибух. На місці події було виявлено трупи 56-річного власника домівки та його 84-річної матері. Проте, за висновками судово-медичної експертизи, їхня смерть настала внаслідок тілесних ушкоджень, не пов’язаних з вибухом будівлі.

В ході судового розслідування встановлено, що в той день в гості до господаря прийшов 30-річний син. Батько вказав йому на необхідність повернення банківського кредиту у розмірі 25 тис грн, який він оформив заради вирішення синових потреб.

Через небажання повертати борг, син, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс батьку не менше 15 ударів по голові молотком та ще 5 разів вдарив по голові бабусю, яка відпочивала в сусідній кімнаті. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік та жінка загинули на місці.
Зловмисник забрав із собою два мобільні телефони та 500 гривень, після чого запалив свічку, відкрив конфорки на газовій плиті та покинув місце злочину. Згодом у будинку стався вибух. 

Краматорський міський суд підтримав позицію державного обвинувачення, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст.115 (подвійне вбивство із корисливих мотивів), ч.1 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.194 (умисне знищення чужого майна) КК України та засудив до 15 років позбавлення волі.
 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling