Харьков

Харьковчан приглашают на ярмарку вакансий контрактной армии

18 февраля 2016 11:35

23 лютого 2016 року об 11:00 розпочнеться Ярмарок вакансій за військовими та цивільними професіями на контрактній основі. Захід проходитиме в приміщенні 9-го  Гарнізонного  Будинку  офіцерів   за  адресою:  м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 184 (ст. метро «Холодна гора»). Співорганізаторами заходу виступають Харківський обласний військовий комісаріат та Харківський обласний центр зайнятості, повідомляє Главное.

Отримати  високооплачувану роботу зможуть як чоловіки, так і жінки, у віці від 18 до 60 років, які пройшли професійно-психологічний відбір і не мають  медичних обмежень. В наявності майже тисяча вільних робочих місць.

Армії терміново потрібен рядовий, сержантський та офіцерський склад.  Працевлаштуватись можна і за спорідненими з військовими спеціальностями: водієм, вулканізаторником, електрозварником, кухарем, машиністом екскаватора, машиністом крана (кранівником), механіком, радіотелеграфістом, радіо телефоністом, слюсарем-електриком з ремонту електроустаткування, слюсарем-ремонтником, токарем, трактористом тощо.

Оплата праці  стабільна: рядовий склад –  від 7000 грн., сержанти та старшини – від 7000 до 9000грн.,  офіцери –  від 10000 до 13000 грн.
Контрактникам гарантується безоплатне медичне забезпечення,  санаторно-курортне лікування, можливість отримати безкоштовне житло; щорічна відпустка від 30 до 45 календарних днів; право на пенсійне забезпечення незалежно від віку.


 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling