Политика

В Харькове командующий Нацгвардии проверил службу гвардейцев (фото)

24 февраля 2016 19:20

Генерал-лейтенант Юрій Аллеров відвідав Східне територіальне управління, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

В рамках робочого візиту генерал-лейтенант Юрій Аллеров провів службову нараду з командуванням управління, заслухав доповіді начальника управління та заступників по напрямкам. Командувач зупинився на питаннях щодо мобілізаційних завдань військових частин; охорони державних об’єктів підрозділами Східного ОТО; виконання завдань з охорони громадського порядку.

Більш детально про стан морально-психологічного забезпечення доповів полковник Василь Пилипенко, стан технічного забезпечення – полковник Дмитро Волосянко.

«Всі посади військовослужбовців, які потребують додаткової підготовки, ми повинні комплектувати контрактниками. Особливо це стосується посад, пов'язаних з експлуатацією сучасних видів озброєння та техніки. Командири мають наполегливіше працювати в цьому напрямку та ретельно вивчати кандидатури на службу за контрактом», - зазначив командувач.

Варто зазначити, що станом на сьогоднішній день військовослужбовці отримують пристойне грошове забезпечення. З січня 2016 року заробітна плата військовослужбовця за контрактом значно зросла і складає щонайменше 7 тисяч гривень. В залежності від посади, військового звання, строку служби та інших складових новоспечений контрактник отримуватиме від 7 до 8 тисяч гривень.

Крім того, командувач Національної гвардії України в рамках робочого візиту до Харкова відвідав військову частину 3017.

Командир бригади ознайомив генерал-лейтенанта Юрія Аллерова з належними побутовими умовами підлеглого особового складу в нещодавно відремонтованих казармених приміщеннях. В поточному році планується капітальний ремонт ще двох поверхів будівлі для розміщення військовослужбовців та клубу для організації повноцінного дозвілля гвардійців.

«Буду всіляко підтримувати та сприяти виділенню коштів на відновлення приміщень», - пообіцяв генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Командувач перевірив проведення занять з військовослужбовцями за контрактом, які зараз проходять  навчальний збір.

«Підходи до навчання майбутніх правоохоронців повинні бути сучасними та новітніми, адже ми тримаємо впевнений курс на стандарти НАТО. Практичні заняття мають бути максимально наближеними до реальних умов, з якими стикаються гвардійці при виконанні службово-бойових завдань, а засоби навчання потрібно застосовувати якісні та актуальні», - зазначив командувач.

При відвідуванні розташування загонів спецпризначення генерал-лейтенант Юрій Аллеров поспілкувався з бійцями, які висловили готовність виконувати завдання за призначенням.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling