Криминал

Пагубная тяга к никотину лишила трех украинцев автомобилей (фото)

25 февраля 2016 16:03

Три автомобілі та майже три тисячі пачок сигарет вилучили впродовж минулої доби в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону та митники області, повідомляє Главное.

Так, учора ввечері близько 20:00 в пункт пропуску прибув мікроавтобус марки «Мерседес». Під час поглибленого огляду даного автотранспорту прикордонниками Чернівецького загону та представниками митниці було виявлено 1580 пачок сигарет марки «Marlboro», які знаходились в задній частині пасажирського салону, між зовнішньою металевою стінкою та внутрішньою дерев’яною стінкою заклеєною декоративною обшивкою. Разом із сигаретами 34-річний буковинець позбувся і свого автомобіля, який було оцінено у 250 тисяч гривень.

А вже сьогодні вранці в пункті пропуску вилучили ще два автомобілі, в яких порушники намагались незаконно переправити до Румунії тютюнові вироби. Спочатку 22-річний мешканець Глибоцького району хотів перевезти через кордон 732 пачки сигарет марки «Rothmans», попередньо заховавши їх у колеса своєї «Мазди». Сума вилученого товару разом із автівкою склала майже 80 тисяч гривень.

А через півгодини «успіху в бізнесі» хотів досягнути 47-річний чернівчанин. Під час поглибленого огляду його автомобіля марки «Альфа-Ромео», охоронці кордону виявили в порожнині передньої панелі салону під вітровим склом 536 пачок сигарет марки «Кент». В даному випадку із сигаретами також було вилучено і автомобіль, оцінений у 50 тисяч гривень.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling