Криминал

Солдат 8 км бежал за убийцей и все-таки обезвредил его

25 февраля 2016 19:14

На Львовщине солдат-контрактник Николай Гончар самостоятельно обезвредил мужчину, которого подозревают в совершении убийства.

Об этом сообщает Вголос со ссылкой на Региональный медиа-центр Министерства обороны Украины.

Солдат-герой служит в Западном территориальном управлении Военной службы правопорядка в Вооруженных силах Украины.

"Подія сталася в селі Борщовичі Пустомитівського району. Вранці 23 лютого 22-річний військовослужбовець пішов до сільської крамниці. Дорогою в магазин зустрів товариша, з яким зупинився поговорити. Раптом хлопці побачили, що з будинку вискочив юнак зі скривавленим обличчям, який кликав на допомогу. Хлопці викликали постраждалому «швидку» та почали надавати потерпілому першу домедичну допомогу.

Пораючись біля пораненого, хлопці побачили й нападника. Кремезний чоловік намагався втекти з місця події. Микола Гончар із товаришем пустилися навздогін, адже поранений розповів, що утікач намагався його вбити. Товариш майже відразу відстав, а солдат-контрактник гнався за порушником вісім кілометрів. Зрештою, на околиці сусіднього села Верхня Білка йому вдалося збити лиходія з ніг та скрутити, застосувавши прийоми рукопашного бою. Потім боєць викликав поліцію і передав зловмисника в руки правоохоронців.

Згодом з’ясувалося, що затриманий – уродженець Львова, який перебуває в розшуку за скоєння вбивства своєї родички.

Командування Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних силах України подали клопотання до вищого командування про заохочення солдата військової служби за контрактом Миколи Гончара за мужність та вправність під час затримання небезпечного злочинця", - говорится в сообщении.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling