Политика

Военная прокуратура рассказала о еще двух предателях в ВСУ

25 февраля 2016 19:57

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону у встановленому законом порядку повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111  та ч. 2 ст. 408 КК України, полковникам К. та Г.

В ході слідства встановлено, що вказані особи після тимчасової окупації півострова Крим умисно не прибули для подальшого проходження військової служби до м. Чернігова, до в/ч А4444, маючи для цього об’єктивну можливість, та перейшли на бік Збройних сил держави–агресора, зняли Державний прапор України і підняли взамін нього прапор РФ, прийняли присягу на захопленому аеродромі за участі вищого офіцерського складу Збройних сил РФ. Про це повыдомляє Главное з посиланням на прес-службу прокуратури.

Наразі вони проходять військову службу на відповідних посадах в складі Державного авіаційного науково-випробувального центру 929 Державного літно-випробувального центру Військово-повітряних сил РФ.

Під час слідства здобуто беззаперечні докази у виді документів, показань  свідків та відеоматеріалів.

По вказаному кримінальному провадженню планується здійснити спеціальне досудове розслідування в порядку, встановленому статтею 297-1 КПК України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling