Криминал

Полиция задержала подозреваемого в убийстве мэра Старобельска

27 февраля 2016 15:43

Полиция задержала подозреваемого в убийстве мэра Старобельска Луганской области Владимира Живаги. Как передает "Главное", об этом сообщила пресс-служба Национальной полиции Украины.

26 лютого 2016 року співробітники кримінальної поліції ГУНП в Луганській області спільно з працівниками СБУ затримали раніше судимого 22-річного мешканця Марківського району, який підозрюється у скоєні вбивства міського голови Старобільська.

Зі слів затриманого, вбивство Володимира Живаги він скоїв з корисливих мотивів. 22 лютого о 19.30 він здійснив три постріли з пістолета «ПМ». Два з них стали смертельними для Старобільського міського голови.

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України. Наразі у суді вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Проведено ряд слідчо-оперативних дій. Вилучено речові докази, які свідчать про причетність затриманого до скоєння вбивства.

Триває досудове слідство у кримінальному провадженні, відкритому за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling