Криминал

Крупное ДТП на Волыни: есть жертвы

19 марта 2016 18:36

На виїзді з Володимира-Волинського – аварія з чотирма загиблими. Як повідомляє "Главное", про це йдеться на Фейсбук сторінці патрульної поліції Луцька.

Близько 13 години на трасі Устилуг-Луцьк-Цумань H-22, одразу на виїзді з Володимира-Волинського в напрямку Луцька, трапилась страшна дорожньо-транспорта пригода.
Автомобіль BMW на рівненській реєстрації виїхав на зустрічну смугу і здійснив зіткнення з рейсовим автобусом, що рухався з Республіки Польща в Луцьк.

У результаті ДТП усі чотири пасажири BMW загинули на місці: три чоловіки і одна жінка. Уже відомо, що двоє загиблих чоловіків 1977 і 1978 року народження проживали в Нововолинську, водій машини 1976 р.н. – житель Луцька. Інформація щодо загиблої дівчини уточняється. Автомобіль перетворився на купу металобрухту.

Потерпіла пасажирка автобуса 1955 р.н. – з м. Ківерці. 

За словами свідка, легковик виїхав на зустрічну смугу, і його почало заносити. Він вдарився лівим боком об лобову частину автобуса.

На виїзді з Володимира-Волинського – аварія з чотирма загиблими (ОНОВЛЕНО)Близько 13 години на трасі Устилуг-Луцьк-Цум...

Опубліковано Патрульна поліція Луцька 19 березень 2016 р.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling