Політика

Видеофакт: Скотское отношение к людям создает немотивированную армию

15 Червня 2016 21:55

Брошенные на Гончаровском полигоне в Черниговской области резервисты, которые сидели под забором 15 июня с 00:06 утра, вместо совершенствования военных навыков "тренировались" в распитии алкогольных напитков и драках.

Об этом 15 июня сообщил один из основателей волонтерской организации "Народный тыл" Роман Синицын на своей сранице в Facebook.

Напомним, это тот самый полигон, на котром недавно погибли солдаты-срочники из Харьковской области.

Це полігон в Гончарівському. Це резервісти. Частина п'яних в хлам, одного ледве відкачали від припадку. Деякі резервісти б'ються між собою, б'ються з ВСП.

А все тому, що їх в 6 ранку привезли під паркан полігону і далі ніхто не пустив. 

Знаючі люди кажуть, що навіть всередині полігону всі дні "зборів" проходять в такому ж режимі і стилі.

В 6 ранку привезли, а люди станом на 18:20 і далі під парканом. День навчань зараховано. В складі привезених є доволі багато адекватних людей, які реально думали, що будуть навчання. Тепер розуміють, що з такою організацією - не буде.

Я дуже надіюсь, що в МО це побачать і виєбуть відповідальних за цей треш. І зі сторони воєнкоматівських планувальників і зі сторони полігону.

Ось пост від Olga Khudetska:

Борюсь з собою щоб не написати зраду про гончарівський полігон і резервістів.

Почну здалеку. Перший день навчань резервісти вчаться сидіти під парканом полігону і чекати. Восьму годину вже як тренуються (з 11 ранку). 110 частина навчань вже витрачена на це тренування (і воно триває станом на цю хвилину).

Резервісти при цьому мали прибути до пунктів відправки о 6.00. Тобто люди вставали о 4 ранку, щоб потім увесь день чекати під парканом.

Усі супутні наслідки такого сидіння я постить не буду. Це у мене такий компроміс, щоб вже не повну зраду постить. Хоча відоси є дуже занятні.

Після такого резервісти, які є одним з джерел поповнення конктрактної служби, певно отримають шалену мотивацію підписати контракт.

Дуже сподіваюсь, що відповідальні за цей пекельний совок постраждають в посаді, званні і окладі.

Апдейт 19:30. Частина (невелика) команд резервістів прямує в протилежний від входу до вч бік. на питання "ви куда" відповідають, що додому. потренувались на славу. ті, хто лишаються, припускають, що командування не розрахувало з кількістю і приїхало забагато людей (на око бійці кажуть про кілька тисяч) і тепер їх відправляють назад. Серед тих, хто приїхав на полігон, по номерах транспорту видно Київську, Чернігівську, Миколаївську, Полтавську, Кіровоградську, Черкаську області)

Апдейт: 19:46. Частина ще під парканом. Частина відправлена додому. Пояснення відправки - "не та військова спеціальність". Людей на збори викликали повістками з воєнкоматів. Дані про військову спеціальність у воєнкоматів, як ви здогадуєтесь, є..

Апдейт 20:30. Один з резервістів, який тримав нас у курсі, пише, що їх відправляють додому. Причин не пояснили. Чим добиратись і коли - неясно.

 

 

"Армія так і не навчилася поважали людську гідність - будь то солдат, сержант чи офіцер, для якогось полковника чи генерала ти ніщо. На тебе можна забивати, ти можеш жити як свиня у гімні і багні, ти можеш їсти з землі і пити дощову воду. А все чому? А все бо є "геніальна" відмазка - ЦЕ АРМІЯ. Ти маєш бути тупим "терпілою" який слухняно виконує "копать от сюда і до обєда" і не вимагає більшого чи кращого. Совок не лікується. Совок не зміниться з часом, совок має бути повністю, ПІД НУЛЬ, розігнаний", - написал по данному факту жрналист Тарас Чмут.

Отметим, такое скотское отношение к армейцам со стороны "офицеров" приводит к тому, что по всей Украине молодые парни массово отказываются походить срочную службу.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling