Общество

Полторак рассказал, сколько денег потратят на улучшение условий на полигонах

23 июля 2016 12:12

На боевую подготовку и улучшение материальной базы украинской армии в этом году выделено почти 2 миллиарда гривень. Как передает "Главное", об этом в Фейсбуке сообщил министр обороны Украины Степан Полторак.

"Продовжується тривала й кропітка робота з вдосконалення та будівництва навчально-матеріальної бази, адже від цього залежить розвиток бойового потенціалу нашого війська.

Я неодноразово говорив, що створення сучасних навчальних центрів, гідних стандартів НАТО, – один із наших пріоритетів. Відтак, цього року на бойову підготовку та покращення матеріальної бази виділено майже 2 мільярди гривень.

Окрім цього, мною було прийнято рішення щодо виділення 50 мільйонів гривень на створення інфраструктури на базі Навчальний центр підготовки підрозділів на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Яворові. На ці кошти буде побудовано казарми для розміщення особового складу.

Також прийнято рішення щодо виділення 150 млн. грн. на побудову інфраструктури військового містечка для розміщення 5 тисяч осіб на території полігону Широкий Лан.

Ще 50 мільйонів гривень - на Навчальний центр Сил спеціальних операцій", - подчеркнул министр обороны.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling