Общество

Шкиряк: на молебен на Владимирской горке попадут только граждане Украины

27 июля 2016 07:02

Советник министра МВД Украины Шкиряк сообщил в своем Facebook, что на молебен на Владимирской горке участники Крестного хода смогут попасть только в автобусах, также будет проводиться жесткий паспортный и индивидуальный контроль.

Ще раз про "хресну ходу" УПЦ МП.

Рішенням Міністра МВС Украіни Арсена Авакова, в столиці вводиться особливий режим. Позиція Міністра єдино вірна, безальтернативна і повністю відповідає нінішнім викликам і ситуаціі, що склалася.

Зважаючи на останні подіі та можливі ризики, Arsen Avakov керується виключно захистом державних інтересів Украіни, а також захистом життя, прав і свобод мирних громадян. В першу чергу, самих учасників акції УПЦ МП.

Отже, до Володимирської гірки тільки в автобусах.

На вході близько 20 рамок з металошукачами, жорсткий паспортний та індивідуальний контроль з можливим оглядом сумок і особистих речей. 

Задля уникнення можливих провокативних дій з боку агресивно налаштованих "православних вірян" ззовні, не громадяни Украіни на цей молебень допущені не будуть.

Після служби, хто захоче може піти до Києво-Печерськоі Лаври, це іх право. 

Втім, усі переміщення учасників заходу УПЦ МП будуть супроводжуватися і контролюватися правоохоронцями. 

Всього, до охорони громадського порядку буде залучено близько 5000 поліцейських та бійців Нацгвардіі.

Ще раз закликаємо усіх активістів проукраїнських та національно-патріотичних організацій і рухів, ні в якому разі не вступати в будь-які протистояння і не ставати ініціаторами можливих конфліктів з учасниками завтрашньоі акції. Це на руку тільки Кремлю, усім зовнішнім і внутрішнім ворогам Украіни. 

Отже, спокій, виваженість і холодний розум. Сподіваємось на розуміння.

У разі виявлення провокаторів або підозрілих осіб негайно повідомляти правоохоронців, вони миттєво відреагують.

Підрозділи Нацполіціі, Нацгвардіі та СБУ цілковито готові до виконання поставлених задач і діють на упередження будь-яких провокацій з боку антидержавних деструктивних сил.

У разі винекнення позаштатних ситуацій правоохоронці діятимуть жорстко і адекватно, в рамках своіх повноважень, що надані ім Законами та Конституцією Украіни. Тому ще раз раджу остудити "гарячі голови", якщо такі є.

Залучених сил і засобів достатньо, щоб впоратись з усіма викликами. 

Кремлівські провокації в Києві не пройдуть. Готові.

Все буде добре. Слава Украін!

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling