Харьков

Генерал Дмитриев рассказал о подробностях поимки "сбушника"- грабителя на Харьковщине (фото)

27 июля 2016 21:00

Харьковские правоохранители задержали человека, причастного к дерзкому нападению на инкассаторов в Купянске Харьковской облсти. Им оказался офицер харьковского Управления службы безопасности Украины. Об этом на своей странице в соцсети написал начальник ГУ Нацполиции в Харьковской области генерал Анатолий Дмитриев.

Подія сталася тиждень тому в селищі Куп’янськ-Вузловий близько 11 ранку. Невідомі під загрозою застосування пістолету заволоділи інкасаторською автівкою та зникли у невідомому напрямку. На щастя, самі інкасатори не постраждали. Через деякий час порожній транспортний засіб було знайдено неподалік від місця скоєння злочину. Гроші зникли. Сума збитків, завдана банківському закладу, склала близько 5 мільйонів гривень. 
Майже тиждень тривала копітка робота щодо встановлення місця знаходження озброєних нападників. Добре спрацював харківський карний розшук у взаємодії із Управлінням внутрішньої безпеки СБУ України. В результаті підозрюваного було затримано учора у місті Києві. 
Під час проведення обшуків у чоловіка вилучено бойову зброю (пістолет "Макарова" і 16 патронів до нього, пістолет "Вальтер" і 8 патронів до нього), гроші в сумі 46200 доларів США, 31100 Російських рублів і 3500 гривень. 
Сьогодні затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу. 
Крім того встановлено ще двох співучасників розбійного нападу, в даний час проводяться заходи щодо встановлення їх місцезнаходження і затримання.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling