Политика

За сутки террористы 44 раза открывали огонь по силам АТО

28 июля 2016 07:23

Об этом на совей странице в соцсети сообщает пресс-центр штаба АТО.

За минулу добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО. 
На Донецькому напрямку зафіксовано 16 випадків відкриття вогню. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і з стрілецької зброї противник бив по захисниках Авдіївки. Крім цього, вчора близько 11.30 в цьому населеному пункті наша розвідувальна група вступила у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. В результаті професійних дій українських бійців – ДРГ відступила. Також, поруч Зайцевого та Новоселівки Другої ворог застосував гранатомети, у Новогородському – БМП, а в Луганському стріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок. 
На Маріупольському напрямку окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, із 82 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Старогнатівці. Також, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог задіяв у Водяному, біля Мар’їнки застосував танк, а в Широкиному – стрілецьку зброю.
На Луганщині ворог 18 разів як прицільно так і хаотично обстрілював українських армійців з 82 мм мінометів під Новозванівкою, Новоолександрівкою, Богуславським, Кримським та селищем Велика Кошарна. Також, гранатомети супротивник використав у Попасній та Лопаскиному.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling