Криминал

Ушлая россиянка пыталась через луганские суды завладеть недвижимостью в центре Киева

13 августа 2016 13:45

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією запобігли спробі громадянки Росії привласнити нерухомість та земельну ділянку в історичній частині Києва. Як інформує "Главное", про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ.

Правоохоронці встановили, що жінка на столичному Подолі здійснила незаконну добудову в будинку, який відноситься до архітектурної спадщини. У нелегально зведеному приміщенні почав функціонувати розважальний заклад.

Для легалізації прав на нерухомість зловмисниця разом зі спільниками із Луганська використали підроблені рішення судів, які знаходяться на тимчасово окупованих терористами території. На підставі цих фіктивних документів росіянка в Києві зареєструвала право власності на добудову у так званого "чорного нотаріуса". 

Співробітники спецслужби вилучили низку підроблених документів у державних та комунальних установах, де росіянка намагалася остаточно оформити оборудку. За висновками незалежних експертів, залучених правоохоронцями, через незаконне захоплення землі та забудову, громада Києва втратила б майже три мільйони гривень.

У рамках відкритого кримінального провадження громадянці Росії оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling