Общество

В Софийском соборе прошел молебен за Украину (фото)

24 августа 2016 09:45

У День Незалежності України Президент Петро Порошенко разом з родиною – дружиною Мариною та дітьми – взяв участь у «Молитві за Україну». Про це повідомляє офіційний сайт Голови державі.

У Софійському соборі предстоятелі церков і керівники релігійних організацій помолилися за Українську державу, за мир та процвітання, за Божий захист і благословення для українських захисників.

За Україну молитви виголосили митрополит Української православної церкви в США, представник Вселенського Патріарха Антоній, Предстоятель Української православної церкви Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Верховний архієпископ Києво-Галицький Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, Предстоятель Української православної церкви, митрополит Київський і всієї України Онуфрій, Предстоятель Української автокефальної православної церкви, митрополит Київський і всієї України Макарій, Голова Всеукраїнського союзу об’єднань євангельських християн-баптистів Валерій Антонюк, Муфтій Духовного управління мусульман України Тамім Ахмед та Головний рабин Києва та України Яків Дов Блайх.

Президентське подружжя встановило свічки.

Разом з Главою держави та його родиною у молитві взяли участь Голова Верховної Ради Андрій Парубій, Перший віце-прем'єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов та Київський міський голова, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling