Политика

Десантники в полевых условиях тестируют новую обувь для армейцев (фото)

19 сентября 2016 20:20

Наразі в одному з підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ тривають практичні випробування чотирьох варіантів бойових черевиків різних модифікацій – два варіанти демісезонних від різних виробників та два варіанти літніх. Одні моделі для тестового використання в підрозділі були надані ще в листопаді минулого року, а інші – вже влітку.

Цими днями на загальновійськовому полігоні бригади побувала зведена група представників «Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ», компаній «GORE-TEX Products Europe» та «Талан».

Учасники делегації на власні очі побачили процес навчально-бойової роботи підрозділів бригади – ведення штурмових дій у визначеному напрямку, спішування та посадка десанту на бойові машини, тактичне пересування на полі бою за підтримки бронетехніки.

За результатами побаченого виробники безпосередньо поспілкувалися з військовослужбовцями, які використовують нові черевики, почули їх відгуки та побажання щодо удосконалення та покращення сучасного тактичного взуття. Вказані доповнення будуть оперативно включені у виробничий процес виготовлення новітнього взуття для військових.

Зазначимо, що десантники тестували експериментальні моделі черевиків в умовах наближених до бойових, тому звернули увагу представників делегації, що потрібно змінити, доробити, підсилити.

Робота над удосконаленням взуття для військових триває для того, щоб вітчизняні бойові черевики нічим не поступалися кращим світовим зразкам.

Прес-служба ВДВ ЗС України


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling