Политика

Украинские военные возле Водяного попали под огонь ствольной артиллерии

27 октября 2016 19:51

С полуночи и до 18:00 четверга, 27 октября, в зоне АТО со стороны российско-оккупационных войск зафиксировано 26 обстрелов позиций Вооруженных сил Украины.

Об этом на своей странице в соцсети сообщает пресс-служба штаба АТО.

З опівночі і до 18 години в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 26 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.
На Маріупольському напрямку відбулось 16 обстрілів. В районах Талаківки, Широкіного, Красногорівки та Гнутового противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів, кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї. Обстріли сил АТО поблизу Мар’їнки, Павлопіля, Тарамчука та Опитного тривали з мінометів калібрів 82мм та 120мм. Поблизу Водяного, окрім мінометів, підрозділи українських захисників опинились під вогнем ствольної артилерії 152 калібру.
На Донецькому напрямку окупанти 9 разів порушували режим тиші. В бік Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82мм, гранатометів та стрілецької зброї, а в районі Авдіївки використали одночасно міномети обох калібрів.
На Луганському напрямку зафіксовано 1 збройну провокацію на околиці Станиці Луганської. Тут бойовики в черговий раз застосовували стрілецьку зброю.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling