Новости

На Житомирщине провели в последний путь двух бойцов АТО (фото)

1 ноября 2016 20:50

В Новоград-Волынском провели в последний путь солдат военной службы по контракту - Юрия Волкова и Руслана Бабивского.

Об этом сообщает Новоград-Волынский городской совет на странице в Facebook.

31 жовтня 2016 року став чорним днем для всіх, хто знав Юрія Волкова (1989 р.н.) та Руслана Бабівського (1972 р.н.). Цього дня у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів відбулось прощання із загиблими солдатами військової служби за контрактом військової частини польова пошта В 2803. Проститися з героями прийшли – представники міської та районної влади, бойові побратими, друзі, родичі, небайдужі громадяни. Була велика кількість людей, йшов дощ, Новоград-Волинський вкотре оплакував своїх синів…
28 жовтня під час мінометного обстрілу в зоні АТО під Широкіно обірвалось життя Руслана Бабівського. Його військовий побратим Юрій Волков був смертельно поранений та помер 29 жовтня у Маріупольській лікарні.
Кожен з них про щось мріяв, був чиїмось другом. Під час виконання бойових завдань із захисту незалежності і територіальної цілісності України вони віддали найдорожче – своє життя.
Як зазначив міський голова Віктор Весельський: «Боляче усвідомлювати, що Юрія Волкова та Руслана Бабівського вже не має серед нас. Вони багато чого не встигли, у них все життя було попереду. Від імені міської влади, депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та себе особисто висловлюю щирі співчуття з приводу непоправної втрати – загибелі в зоні АТО Юрія та Руслана. Навряд чи вони коли-небудь думали, що їхні життя обірвуться так: раптово, далеко від рідного дому. Не знайдеться таких слів, якими було б втішити те величезне горе, яке прийшло у обидві родини. Ми у скорботі разом з рідними і близькими, це наша спільна втрата».
Поховали військових побратимів у Новограді-Волинському на «Алеї слави» міського кладовища.
Вічна пам’ять загиблим героям!

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling