Харьков

Полиция совместно с активистами нашла тайник "Харьковских партизан" (фото)

18 ноября 2016 16:44

В Богодуховском районе Харьковской области, в лесополосе, обнаружен тайник с оружием.

В нем находились боеприпасы и нашивки организации "Харьковские партизаны".

Об этом на своей странице в Facebook написал руководитель гражданского корпуса "Азов" Олег Ширяев.

В результаті злагоджених дій було знайдено схрон у Богодухівському районі, в схроні знаходились боєприпаси та відзнаки "Харківских Партизан", що тероризували Харківщину численними терактами та вбивствами мирних громадян. Що було би далі, можна тільки уявляти - скільки українців можуть вбити ті, хто бажає зруйнувати нашу державу.
Місце було перевірено разом із працівниками Управління розшуку ГУ УМВД Украіни в Харківській області, які наразі проводять там слідчі дії.
Наразі, ми впевнені, що активізація так званих загонів "Харківських партизан" зв'язана з розхитуванням ситуації в державі, це все зв'язані між собою події.
Ми впевнені в тому, що охорона кордону та прикордонної території є першочерговим завданням у нашому регіоні. І це мають робити не лише прикордонні загони або спецслужбовці. Звичайна пильність громадських активістів може врятувати не лише життя людей, а й державність.
Часи зараз важкі, але вони тренують в нас пильність, вміння конструктивно співпрацювати і розуміти пріоритети у громадській діяльності.
Не має зараз бути двох різних позицій щодо ситуації в регіоні і не має право жодна політична сила каламутити воду - наше спільне першочергове завдання - зберегти наших громадян, нашу територію і державність.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling