Политика

В БПП раскрыли план Путина по свержению Лукашенко (видео)

25 ноября 2016 21:32

Народный депутат от "Блока Петра Порошенко" Ирина Фриз заявила, что российские власти готовятся к масштабной провокации против Украины на территории Беларуси.

Об этом она написала на своей странице в Facebook,

Російський телеканал «Звєзда», що належить Міністерству оборони РФ в стилі радянської пропаганди на кшталт «нам пишуть», продемонстрував сюжет, в якому йдеться про нібито підготовку Україною провокації проти Республіки Білорусь. В ньому, зокрема, зазначається, що українська розвідка планує спрямовувати «карателів» з білоруським корінням в Мінськ з метою повалення чинної влади в цій державі.
Маю інформацію, що таким чином Кремль готується до масштабної провокації проти України на території Білорусі. Саме з нею може бути пов’язана підготовка до збільшення в 5 разів обсягів залізничних перевезень МО РФ у 2017 році в напрямку Білорусі. Метою такої акції може стати ліквідація режиму Лукашенка, введення російських військ, прямого державного управління, а також безпосередній вихід ЗС РФ на східний кордон Європейського Союзу з метою підвищення політичного тиску на Європу. 
Провокація може бути проведена за участю громадян, що брали участь в бойових діях на Донбасі на боці бандформувань, регулярних підрозділів ССпО РФ, а також інфільтрованованої агентури в силові органи РБ.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling