Общество

В зоне АТО гвардейцы поймали дезертира ВСУ

5 декабря 2016 18:14

Майже два місяці гвардійці Південного ОТО виконують бойові завдання в зоні АТО.

Незважаючи на постійні обстріли позицій з боку терористів «ДНР», військовослужбовці Південного ОТО не допускають проникнення з зони АТО зброї, терористів та злочинців.

З характерних затримань минулого тижня відмічаються:

29 листопада 2016 близько 16.00 військовослужбовцями на блокпосту біля Волновахи, зупинений для перевірки рейсовий автобус сполученням Краматорськ - Маріуполь. При перевірці документів затримано громадянина С., який розшукується військовою прокуратурою Житомирської області, за скоєння злочину за статтею 407 ч.3 «Самовільне залишення військової частини або місця служби» КК України з 21.11.2014.

30 листопада 2016 о 13.00 військовослужбовцями на блокпосту біля Ольгинки в зупиненому для перевірки автомобілю NISSAN TERRANO, громадянин М. намагався провести АКМ та 3 магазина з 83 набоями до нього калібру 7,62 мм.

1 грудня 2016 військовослужбовцями на посту охорони залізничного мосту біля населеного пункту Мирне, були затримані троє громадян, які намагалися скоїти крадіжку кріплень залізничного полотна.

Також за минулий тиждень були затримані 12 осіб, які являється учасниками незаконного збройного формування «ДНР». Всі затримані громадяни та зброя передані працівникам Національної поліції та Служби безпеки України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling