Криминал

В АТО насмерть замерз пьяный и "мотивированный" армеец с Тернопольщины (фото)

9 декабря 2016 17:26

Молодший сержант Дмитро Мищишин з Тернопільщини загинув на Луганщині через переохолодження. Про це повідомляє прес-служба обласного військового комісаріату Тернопільщини.

"Повідомляємо про смерть внаслідок переохолодження молодшого сержанта Мищишина Дмитра, 1984 р.н., механіка - водія механізованої роти військової частини В4680, жителя с. Гиновичі Бережанського району, тіло якого сьогодні буде доставлено для поховання офіцерами групи пошукової роботи цивільно - військового співробітництва ЗСУ", - зазначається в повідомленні комісаріату.

Інформацію підтверджують і в прес-службі бригади, де служив боєць. Втім, наголошують - він збіг з частини.

5 грудня 2016 року в наслідок переохолодження помер молодший сержант Мищишин Дмитро Володимирович. 
Молодший сержант Мищишин самовільно залишив ешелон у цивільній формі одягу в місті Кремінна. Після зникнення військовослужбовця були оповіщенні всі служби для пошуку зниклого. 5 грудня в морзі міста Кремінна було опізнанно тіло сержанта Мищишина Д.В. За попередніми результатами експертизи встановлено, що даний військовослужбовець помер внаслідок переохолдження. Тіло було виявлено на відстані півтори кілометра від села Пшеничне Кремінського району Луганської області.
За фактом смерті проводиться службове розслідування. Попередньо встановлено, що військовослужбовець знаходився в стані алкогольного сп'яніння. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling