Харьков

Словаки предлагают харьковской молодежи безоплатное обучение в вузах страны

13 декабря 2016 14:32

Громадська організація «Словацько-Українське культурно-освітнє товариство» презентуватиме в Харкові Європейську освітню програму “Free Student”.

Це перший масштабний проект безкоштовного навчання українських студентів в державних університетах Словацької республіки в рамках європейської освітньої програми «Free student». В рамках проекту трьома провідними словацькими університетами – Католицьким університетом в Ружомберку, Прешовським університетом в м. Прешов та Кошицьким технічним Університетом – через посередництво громадської організації «Словацько-українське культурно-освітнє товариство» буде надано квоту бюджетних (безкоштовних) місць з понад 30 спеціальностей на різних факультетах для українських студентів.

У презентації програми візьмуть участь представники програми в Україні - голова громацької організації “Словацько-Українське освітньо-культурне товариство” Роман Фрич - кандидат юридичних наук, доцент Ружомберзького католицького Університету, а також Міхал Балог – кандидат технічних наук, доцент Кошицького технічного університету, завідувач кафедри менеджменту у виробничій сфері.

Більш детальна інформація на сайті www.free-student-slovakia.org


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling