Общество

Американцы обучают психологов Нацгвардии

17 декабря 2016 11:29

Для військових психологів та лікарів-психіатрів НГУ проведено серію просвітницьких заходів за участю фахівця США у галузі травматичного стресу Ейпріл Нечурел. Про це повідомляє Відділ психологічного забезпечення Головного управління НГУ, інформує Главное.

Захід був ініційований на пропозицію Посольства США в Україні та громадської організації «Деволепмент Фаундейшн».

Навчальний проект є продовженням серії попередньої серії скайп-конференцій, які мали місце протягом поточного року. Саме під час них, психологи змогли сформувати запит щодо потреб у навчанні, підвищенні фахової компетентності.

Пані Ейпріл щиро поділилась прикладами з власного багаторічного досвіду, довела інформацію з останніх наукових досліджень, які мали дещо революційні висновки, нестандартні підходи, у формування психологічної пружності та подолані наслідків невидимих поранень.

Військові психологи презентували свої наміри на наступний рік щодо нарощування потужностей у навчально-матеріальній базі, фаховій компетентності, що в першу чергу спрямовано на якість надання психологічних послуг для військовослужбовців та членів їх сімей.

Діалог будувався на практичних задачах, запитах, прикладах із життєвих ситуацій учасників бойових дій, у свою чергу пані Ейпріл продемонструвала високий рівень підготовки, на кожний запит була надана розгорнута фахова відповідь, в якій постійно прослідковувався багаторічний досвід та патріотизм щодо Батьківщини.

За підсумками заходу досягнуто домовленостей з продовження співпраці у наступному році, але вже за більш конкретизованим запитом. Пані Ейпріл нагороджена подякою від командування Національної гвардії за особистий внесок щодо підвищення фахової компетентності психологів НГУ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling