Политика

В Днепре простились с россиянином, погибшим за Украину (видео)

18 декабря 2016 10:31

Військовослужбовця Віталія Соломкіна провели в останню путь у Дніпрі. 52-річний армієць загинув 11 грудня під час виконання бойового завдання поблизу Світлодарська.

Росіянин із позивним "Вітек" від минулого року добровільно став на захист України від путінської агресії, а нещодавно перейшов на службу до ЗСУ в 54 окрему механізовану бригаду. Попрощатися з героєм прийшли його бойові братими та друзі. Поховали Віталія Соломкіна у Дніпрі на Краснопільському військовому цвинтарі.

 Боєць ДУК ПС з позивним "Дядько", який служив з Віталієм згадує: "Коли почалася війна , він, як патріот держави, в якій народилися його найближчі родичі, перейшов до нас, вступив в першу чергу до добровольчого корпусу , тому що його, як громадянина іншої держави, не брали до офіційних Збройних сил. І  від  2015 року  починаючи, від громадської блокади Криму, брав участь у військових діях на Сході України".

Своєю чергою боєць ДУК ПС з позивним "Папай" сказав: "Він був моїм помічником, замісником . Я знав, якщо мене не буде на базі,  то він завжди мене замінить і завжди на нього можна було покластися. Дуже важко".

5 канал


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling