Экономика

В Донецкой области массово восстанавливают разрушенные оккупантами мосты

18 декабря 2016 19:04

Разрушенные в ходе военных действий мосты на Донбассе восстанавливаются, три из них уже скоро будут сданы в эксплуатацию. Об этом сообщил глава Донецкой ОГА Павел Жебривский, пишет Главное.

Три зруйновані російськими наймитами мости здамо в експлуатацію в останній тиждень нинішнього року: у Селезнівці, у Закітному і міст на околиці Сіверська. У середині вересня розпочали відбудову мостів, сьогодні (за три місяці!) вони практично готові. 

Першим будемо відкривати міст на околиці Сіверська. Зараз тут монтують основи під перила і готують поверхню та під’їзди під укладку асфальту. Наступного тижня дорожники приступають до асфальтування. Це – найменший із трьох мостів.

Наступним здаємо міст у Селезнівці біля Слов'янська. Цей міст був повністю зруйнований рашистами у 2014. Наступного тижня монтуємо поручні та укладаємо асфальт. А ще через тиждень відкриємо його для експлуатації. Усі технологічні процеси будівництва витримані: підрядник комплексно підійшов до будівництва і паралельно проводив кілька процесів. Ну і я день-у-день контролював та надихав.

І міст у селі Закітне через Сіверський Донець. Це найбільший міст – довжиною 301 метр. Вже встановлено зруйнований прогін, зараз його укріплюють. Одночасно монтують основи під перила на готовій частині та підготовлюють поверхню під асфальтування.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling