Общество

Волонтеры выпустили благотворительный календарь с ветеранами АТО

19 декабря 2016 19:23

Волонтеры фонда "Повернись живим" выпустили третий благотворительный календарь. В этом году его посвятили ветеранам АТО.

Об этом сообщили на своей странице в Facebook.

Вони повернулись з війни, та це не значить, що для них вона скінчилася. Проте вона точно стала Рубіконом, що поділив сторінки їхніх життів на "до" та "після".

Обличчя декого з них вам вже знайомі з календарів 2015-2016 рр. - "Кіборги" та "Кіборги". Рік потому". В цьогорічному календарі ви познайомитеся з ними заново.

Саме заново, а не знову. Адже портрет кожного з героїв календаря 2017 "Ветерани. Життя триває…" - це не просто історія людини, що пережила війну. Це історії перемог. Перемог у боях, перемог над обставинами і перемог над собою.

Це історії людей, що одного разу зробили вибір піти на війну, занурились в неї, і зуміли з неї повернутися. Повернутися аби йти далі, і у цивільному житі застосовувати отриманий в військових умовах досвід.

Сьогодні, хай не в "піксельці" і без формених відзнак, кожен з них продовжує свій бій на "мирній" території. І у кожного з них він свій. Хтось пише книжки, хтось розвиває власну справу, хтось здобуває нову освіту, а хтось, підписавши контракт, працює над творенням професійної армії. І кожен з них знає напевне: якщо буде потрібно, він знову візьме зброю до рук, аби захистити рідний дім, яким для нього є вся Україна.

Їх історії надихають і вчать. Саме тому, ми раді їх вам розповісти.

Продаж минулорічного календаря дав змогу придбати тепловізори для новосформованих підрозділів 14-ї та 59-ї бригад. Кошти від продажу календаря 2017 "Ветерани.Життя триває.." будуть спрямовані на придбання безпілотного апарату з можливістю тепловізійного спостереження для 40 окремої артилерійської бригади.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling