Экономика

Госстат рассказал, какая промышленность на Харьковщине работает

23 декабря 2016 17:14

У січні–листопаді 2016 р. порівняно із січнем–листопадом 2015 р. індекс промислового виробництва області становив 105,5%.

Впродовж зазначеного періоду спостерігалося зростання обсягу випуску продукції з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря на 10,1%, у переробній промисловості – на 5,4%, у добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 2,6%.

У переробній промисловості зростання виробництва відбулось за рахунок: виробництва коксу та продуктів нафтоперероблення – на 17,9%; металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 15,6%; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – на 12,5%; виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 7,4%; виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 3,1%; виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – на 2,7%; текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 1,5% та виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – на 0,5%. Водночас спостерігалося скорочення темпів випуску продукції з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції на 24,1% (індекс промислової продукції становив 75,9%).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling