Новости

KOZAK SYSTEM презентовали "Рождественскую балладу"

25 декабря 2016 17:14

Напередодні Різдва Kozak System дали друге дихання треку кінця 1980-х років: "Різдвяна балада" була створена гуртом «Банита Байда», а згодом виконувалася колишнім учасником «Банити», автором музики Дмитром Добрим-Вечором разом з його власною групою «Вій». Про це Главному повідомила PR-менеджер гурту «KOZAK SYSTEM» Юлія Парамонова.

Прем'єра відбулася 24 грудня 2016 року.

 Ідея відродити композицію та зробити її в свій спосіб, прийшла до бас-гітариста Kozak System Володимира Шерстюка та продюсера Віталія Климова ще восени.
За словами Kozak System, в процесі створення оновленої «Різдвяної балади», вони зрозуміли, що мають справу з абсолютно нестандартним різдвяним треком.

"Зараз в музичному просторі буде дуже багато різдвяних пісень, але ми вирішили зануритися глибше: наша країна нині переживає дуже важливий, доленосний в своїй історії період, після якого, ми впевнені, Україна зміниться і стане зовсім іншою – такою, про яку ми, українці, мріємо вже триста років.

Ця пісня відводить нас від простого святкування Різдва і заглиблює нас в контекст України в цьому Різдві. Це твір, який символізує для нас Різдво самої України, народження нової України», Володимир Шерстюк, Kozak System.

Автор слів: Віктор Недоступ
Автор музики: Дмитро Добрий-Вечір
Зведення: Ігор Громадський
Художник обкладинки: Олена Пригода
Хор: київський дятячий хор "Зернятко" (художній керівник - Раїса Заклецька)


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling