Криминал

Наказали. Боевики на Донбассе встретят Новый год без денег

25 декабря 2016 17:28

Бойовиків на Донбасі вирішили залишити без грошового забезпечення на час новорічних свят для утримання їх у готовності на випадок необхідності застосування  та через різке погіршення дисципліни. Про це повідомило ГУ розвідки Міноборони України на своїй сторінці у Facebook.

За даними українських військових, виплату грошей особовому складу бойових підрозділів російських найманців за грудень перенесено на 2017 рік.

"Серед особового складу у підрозділах 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) та 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ збільшилась кількість випадків пияцтва, вживання наркотичних речовин, саботажу виконання наказів і розпоряджень, самовільного залишення військовослужбовцями бойових позицій, безчинств у громадських місцях та правопорушень по відношенню до місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

Також розвідники розповіли, що 24 грудня "військовослужбовець 6-го окремого мотострілецького полку" самовільно залишив місце служби зі зброєю, пограбував місцевий магазин та погрожував зброєю місцевим мешканцям.


 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling