Харьков

Аваков назначил нового ректора Национальной академии НГУ (фото, видео)

26 декабря 2016 13:50

Під час святкування 85-ї річниці створення навчального закладу генерал-полковник Сергій Яровий зачитав наказ міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про призначення новим начальником Національної академії Національної гвардії України генерал-майора Сергія Соколовського, який до того виконував обов’язки першого заступника начальника Академії.

«85 років – це дата для навчального закладу, коли він активно набирає силу та оберти. Академія Національної гвардії – це патріоти, які обрали для себе важливий шлях – захист своєї країни та захист свого народу. Останні три роки навчальним закладом керував досвідчений керівник - генерал-лейтенант Володимир Пеньков і за цей час Академія зробила дуже серйозні кроки вперед по всім напрямком.  В цьому навчальному закладі використовують нові підходи, форми навчання та підготовки особового складу. Генерал-лейтенант Володимир Пеньков завжди прагнув до всього нового та перспективного і це прагнення знайшло відображення на всіх сферах діяльності Академії», -  зазначив Міністр оборони генерал армії України Степан Полторак.

«Я вдячний особовому складу, з яким мені довелося стояти на сторожі безпеки нашої області, під час подій у 2014 році та на сторожі безпеки держави протягом останніх років. Я впевнений колектив Академії зможе гідно виконати всі завдання, що зараз стоять перед військами. Дякую за службу! Маю честь!», - таким и словами віддячив особовому складу генерал-лейтенант Володимир Пеньков.

Наказом міністра внутрішніх справ про призначення начальника Академії також призначено начальником управління контролю діяльності військ головного управляння Національної гвардії України генерал-лейтенанта Володимира Пенькова.

фото Анни Маркель та Андрія Некрасова 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling