Общество

Израильские СМИ возмущены: Порошенко наградил орденом антисемита (фото)

25 января 2017 07:52

Президент Украины Петр Порошенко наградил одним из высших украинских орденов страны - Орденом Свободы - поэта и публициста из Тернополя Василия Квасновского. Между тем Квасновский является автором книг "Происки близнецов - сионизма и коммунизма" и "Из мрака к свету. Московско-жидовский синдром украинского холокоста". Об этом 22 января на своей странице в соцсети Facebook сообщил директор Украинского еврейского комитета (УЕК) Эдуард Долинский. Об этом написал и киевский журналист Вахтанг Кипиани, отмечают израильские СМИ.

Израильское издание izrus.co.il опубликовало несколько цитат награженного Президентом Украины автора:

Вот  ряд цитат из книги Квасновского "Из мрака к свету. Московско-жидовский синдром украинского холокоста":

"Про це добре знали жидо-московські людоїди: де живучий дух нації, а тому й створили це штучне пекло – ГОЛОДОМОР! Хто ж ці жидо-московські людоїди?! 1918 року склад Центрального Комітету складався з 62 членів, з них 41 жид. ЧеКа: 36 членів, 23 - жиди. Більшовицький уряд складався з 22 міністрів (комісарів), з них 17 - жидів (Ларін, Бронштейн (Троцький), Шліхтер, Шмідт, Зінов’єв (Апфельбаум), Володарський, Урицький та ін.) Із 556 найвищих урядовців - жидів було 457. 1935 року ЦК КП складалося з 59 членів:, з них лише 3 не жиди, але мали жінок – жидівок (Сталін, Лобов, Косинський), решту 56 – жиди".

"Ми і до сьогодні не знаємо про число людських жертв України, завданих московсько-жидівським сатанинським режимом. Жиди підрахували втрати під час жидівського голокосту з точністю до одного, через міжнародні інстанції добились визнання цього голокосту і людських втрат, і відшкодування Німеччиною колосальної суми валютою за кожного знищеного. У час голокосту в Україні, над українцями, московсько-жидівською машиною, відомі всі виконавці, їхні прізвища, та до сьогодні ніхто із державних лідерів України не підняв цього питання, навіть в себе вдома, в Україні, не кажучи на міжнародному рівні".

"Сьогодні особлива небезпека для України у присутності жидівського клану фашиствуючого Хабаду".


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling