Экономика

Аваков обнародовал данные своей е-декларации

26 января 2017 07:25

Министр МВД Арсен Аваков обнародовал данные своей е-декларации за 2016 года. Он сообщил, что в принадлежащей ему итальянской компании Avitalia srl (Аваков уточнил, что в ней его интересы, согласно закону, представляет уполномоченный лицензионный адвокат) в 2016 году появились "две операционные туристические компании", которых не было в 2015 году. Компании были зарегистрированы в соответствующем реестре в ноябре 2016 года. Avitalia srl принадлежит 100% в каждой из них. Уставной фонд каждой компании составляет 10 тыс. долл. Он еще не оплачен, поскольку компании пока не ведут деятельности.

Об этом Аваков написал на странице в соцсети.

Доповідаю: ПОДАВ йо-декларацію за 2016 рік. Чи важко вже вміючи? :)

Прокоментую параметри цієї декларації, заповненої за станом на 24-00 31.12.2016 і відмінності її від декларації за 2015.

Доходи 2016 року:

- Заробітна плата за основним місцем роботи - 466 121 грн.
- Погашення номіналу вартості Казначейське зобовязань Військові Серії В - 20 000 грн.
- Погашення купонів Казначейське зобовязань Військові Серії В - 2 800.
- Дивіденди за рішенням загально зборів Avitalia s.r.l. від 14.10.2016, Які не пройшли по рахунку нарахування и не були виплачені у 2016 году - 148 423 евро.

Доходи дружини:
- Заробітна плата за основним місцем роботи - 289 032 грн.
- Дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав – 13 156 грн.

Дружина продала належні їй акції на суму 13,156 тис. грн і дарчим подарувала сину акції АТ «Інвестор» номінальною вартістю трохи більше 210 грн.

У італійської компанії, що належить мені - Avitalia srl, в якій мої інтереси, згідно закону, при управлінні представляє уповноважений ліцензійний адвокат - у порівнянні з 2015 роком з'явилися дві операційні туристичні компанії, зареєстровані у відповідному реєстрі в листопаді 2016 року. 100% кожної з цих компаній належить Avitalia srl. На 31.12.16 і по сей день - оголошений статутний фонд кожної з цих компаній - 10 000 $ -ще не оплачений і створені компанії поки не ведуть діяльності.

Зміни торкнулися готівки і банківських рахунків - я закрив рахунки в Альфа-банку, збільшив присутність у державних Ощадбанку та Укрексімбанку.

Майновий статус рухомого і нерухомого майна не змінився, хіба що на три пляшки великого вина стало менше .. напевно розбилися :)

Податкова декларація буде мною подана відповідно до Закону до травня поточного року.

До наступного йо! ;)

p / s
за запитами журналістів:

- По Конкурсу на посаду Глави Нацполіціі України: проміжний брифінг комісії відбудеться в четвер. Я очікую остаточні висновки і рекомендації комісії на наступному тижні.

- Справа про вбивство Павла Шеремета: на наступному тижні відбудеться брифінг міністра і керівників слідчої групи по ходу розслідування. Ніхто інший не володіє результатами слідства і не уповноважений слідством до оприлюднення фактів і висновків з цього розслідування.

- По нагородної зброї. Постараюся на вихідних написати развернитий інформаційний пост, відокремивши брехню і домисли телекомпанії «Інтер» і капліна та фактологічних помилок журналістів - від реальних ФАКТІВ. Цифри, факти, правила, пропорції, гроші.. - як і позиції МВС відносно доступу кожного громадянина до краткоствольной зброї.

P/S 2 : Протягом 30 хвилин коротко відповідаю на питання онлайн тут;)


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling