Криминал

В Киеве за убийство таксиста посадили двух армейцев

27 января 2017 10:51

Святошинський районний суд міста Києва виніс вирок двом військовослужбовцям військової служби за контрактом, а також цивільній особі, які восени 2015 року вбили таксиста.

Установлено, що двоє військовослужбовців разом із знайомим домовились поїхати за межі міста та потренуватись стріляти з пістолету травматичної дії «ПГТ 790». Використавши таксі, вони направилися до лісу.

Там, між зазначеними особами виникла словесна перепалка з таксистом, що переросла у бійку, під час якої водію було завдано ножові та вогнепальні поранення від яких таксист помер.

Залишивши потерпілого в лісі, троє обвинувачених заволоділи його автомобілем та направились до міста Києва, де згодом їх, за місцем проживання, було затримано правоохоронними органами.

Свою вину в суді обвинувачені визнали та щиро розкаялися. Їх визнано винними за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я, з метою залякування потерпілого), ч. 3 ст. 135 (свідоме залишення без допомоги, що спричинило смерть особи) , ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) КК України.

Вироком суду двох військовослужбовців засуджено відповідно до 8 та 5 років позбавлення волі, а третього співучасника - до 4 років позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling