Харьков

В Сумах гвардейцы сошлись в рукопашной схватке (фото)

28 января 2017 10:08

На базі військової частини 3051 відбувся чемпіонат на першість Східного оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України з рукопашного бою.

Гвардійці змагались за особисту та командну першість з цього виду спорту. За ходом змагань спостерігала кваліфікована суддівська колегія. В спортивному залі панувала дружня атмосфера, піднесений настрій і емоційна підтримка учасників боротьби.

За результатами змагань в особистій першості переможцями стали: у вазі до 65 кг – солдат Артем Коломієць, до 70 кг – молодший сержант Станіслав Бугрій, до 75 кг – солдат Олег Вдовін, до 80 кг – молодший сержант Антон Улезлов, до 90 кг – солдат Володимир Катихін, понад 90 кг – солдат Володимир Маткевич.

Загальнокомандні місця розподілилися наступним чином: І місце – військова частина 3017, ІІ місце – військова частина 3057, ІІІ місце – військова частина 3005.

Усіх спортсменів привітав головний суддя підполковник Денис Сторожев: «Сьогодні наші змагання пройшли у досить напруженому режимі. Всі учасники показали навички, вміння та характер, продемонструвавши свій стиль рукопашного бою. Більшість військовослужбовців вперше приймали участь в подібних змаганнях. Такі заходи допомагають впевнитись у власних силах та перевірити себе як воїна, що дуже важливо для отримання будь-яких життєвих перемог».

Переможців нагородили кубками, медалями та грамотами, а пізніше гостям провели екскурсію містом, де всі військовослужбовці змогли відпочити та насолодитися краєвидом центру Сум. Після змагань всі учасники неначе поріднились і ще довго ділились своїми спогадами та порадами.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling