Общество

Гвардейцы отправились на службу в Чернобыльскую зону (фото)

4 февраля 2017 19:55

Протягом двох місяців гвардійці Першої бригади оперативного призначення Національної гвардії України спільно з працівниками Національної поліції України у посиленому режимі нестимуть службу на кордоні Чорнобильської зони відчуження.

В день відправлення на плацу військової частини бригади перевіряли особовий склад та техніку, що задіюватимуться на виконанні службово-бойової задачі. Понад сімдесят військовослужбовців щодня нестимуть службу в зазначеному районі. Перед виходом на марш, особовий склад нарядів на службу перевірив заступник начальника Північного Київського територіального управління НГУ з охорони громадського порядку полковник Вадим Бідненко.

На прохання Головного управління Національної поліції України ми надаємо допомогу нашим колегам у несенні служби у зоні відчуження. Основною метою виконання поставленої задачі є виявленні та протидії незаконному переміщенню громадян через державний кордон, незаконному вивезенні металобрухту, видобутку бурштину, проникненні на територію зони відчуження сторонніх осіб. Одним із важливих аспектів успішного виконання задач є безумовне дотримання заходів безпеки на всіх напрямках несення служби, - зазначив Вадим Миколайович.

По завершенню перевірки наряди на техніці вишикувалися в колонну та вирушили до місця виконання задачі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling