Политика

На сегодня неопознанными остаются более сотни погибших бойцов АТО

8 февраля 2017 20:59

З початку АТО на Дніпропетровщину привезли тіла 1407 захисників України. Рідні впізнали 834 з них. За допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 полеглих захисників. На сьогодні невпізнаними залишаються більше сотні бійців. Встановлення імен триває. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ДніпроОДА.

За час АТО до Дніпропетровщини доставили тіла 1407 бійців. З них 484 – мешканці Дніпропетровської області. Рідні впізнали 834 загиблих воїнів. За допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 полеглих захисників. 

Бійців, імена яких не можуть встановити відразу, ховають на Краснопільському кладовищі у Дніпрі. Усього тут захоронили 293 невідомих солдата. Імена 165 з них вже встановили за допомогою ДНК-експертизи. Більше сотні загиблих бійців АТО й досі залишаються невпізнаними. 

Родичі зниклих безвісти військових можуть пройти ДНК-експертизу. Підстава для здачі аналізів – постанова слідчого. Отримані результати порівняють з ДНК загиблих. На ідентифікацію – три тижні. Аби отримати максимально достовірний результат, спеціалісти беруть біологічні зразки у кількох родичів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling