Экономика

Армейцам обещают новые летние берцы и вовремя (фото)

9 февраля 2017 17:46

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак підписав технічні умови на черевики з високими берцями, тип «В». Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook радник Президента України Юрій Бірюков. Зокрема, ідеться про літні берці полегшеного зразка. Він зауважив, що нові черевики — з більшою кількістю тканини та літньою мембраною

«Найприємніше та найголовніше: вдалося вибудувати плановість роботи. Літні берці пройшли експериментальне носіння минулого року, ТУ підписано взимку», — зазначає Юрій Бірюков та зауважує, що незабаром буде оголошено про їх закупівлю. Водночас він повідомляє, що постачання зазначеного зразка берців заплановано на кінець весни.

Як уже писала «Народна армія», літні черевики — полегшений варіант демісезонних черевиків — створено за рахунок збільшення кількості елементів, виконаних із текстильних матеріалів, що значно поліпшує їхні якісні характеристики повітропроникності, паропроникності, температурного балансу тощо. Дослідні випробування відбувалися в одному з підрозділів 79-ї аеромобільної бригади, були тільки позитивні відгуки. Минулого року для забезпечення потреб військовослужбовців уже розпочалося постачання нових бойових черевиків із поліпшеними експлуатаційними характеристиками демісезонного та зимового варіантів. Усі зауваження з військ за період експлуатації попередньої моделі було враховано. Зокрема, було поліпшено посадку черевика на нозі за рахунок використання нових колодок, розроблених спільно з італійськими партнерами; опрацьовано нові типи шкір разом з одним із найкращих вітчизняних підприємств для виробництва шкіри (сьогодні на одній фабриці шкіру для наших черевиків роблять разом зі шкірою для «Діадори»); за допомогою вітчизняних підприємств на базі німецьких інгредієнтів опрацьовано нову суміш гуми для ходового шару підошви; використано британські нитки й американську мембрану гортекс.

НА


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling