Новини

Игорь Котвицкий: Полиция, наконец, стала по-настоящему служить народу

22 Лютого 2017 10:56

Народний депутат України Игор Котвицький відреагував у фейсбуці на результати соцопитування про відношення українців до роботи полиції.

«Відповідно до даних соціологічного опитування Центру Разумкова, проведеного у 2016 році, рівень довіри населення до поліції становить 41 відсоток. Це – найвищій показник за всі часи Незалежності. Він став можливим завдяки реформам і тому, що поліція, нарешті, почала по-справжньому служити народові.

У 2016 році завершилось оновлення Національної поліції від непрофесійних та корумпованих співробітників. Нова патрульна поліція почала працювати у 32 містах України. Правопорядок на вулицях забезпечують понад 12 тис. працівників.

Послуги МВС також стали ближчими до громадян. Протягом 2016 року відкрито 12 сервісних центрів МВС нового зразка. До кінця першого півріччя 2017 року планується завершити створення мережі сервісних центрів МВС у всіх регіонах держави.

Також триває велика робота по забезпеченню доступу громадян до якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Розпочали роботу 427 бюро правової допомоги. Утворені та активно працюють 7 444 мобільні пункти консультування та 1 371 дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

Реформи тривають. Але найголовніше, що ці реформи рухають спільно і депутати, і правоохоронні органи, і громадськість.

Наш пріоритет – безпечне середовище для всіх українців»,- підсумував автор допису.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling