Новини

Украинскую молодежь приглашают уехать учиться в Канаду

22 Лютого 2017 12:03

Компанія Tower Group, за підтримки Посольства Канади в Україні, організовує найбільшу в Україні освітню тематичну виставку «Освіта в Канаді», яка пройде 25-26 лютого у київському готелі «Інтерконтиненталь».

Метою виставки є не лише знайомство українських студентів з представниками провідних Канадських ВУЗів, але й інформування абітурієнтів про нові освітні програми навчання у Канді, умови вступу до кращих вузів, можливість працевлаштування під-час та після навчання, отримання статусу постійного резидента та масу іншої важливої інформації.

Завітавши на захід, Ви дізнаєтесь чому саме Канада має найсприятливіші умови для навчання та перспективного майбутнього нашої молоді.

В рамках виставки заплановані виступи представників навчальних закладів Канади та представників посольства Канади в Україні. Так, помічник уповноваженого з питань розвитку бізнесу Посольства Канади в Україні розповість, як, завдяки канадському диплому, стати успішним та досягти кар’єрних звершень; про подачу документів на студентську візу та всі деталі процесу розкаже у своєму виступі уповноважений представник імміграційного відділу посольства Канади в Україні. Крім того, ліцензований канадський адвокат Інна Коган розповість про юридичні нюанси в питаннях легальної імміграції та розкриє практичний аспект у подібних справах.

У виставці візьмуть участь представники провідних навчальних закладів Канади:

Ashton College, George Brown College, Grant MacEwan University, Royal Roads University, Seneca College, University of Regina, Windsor University, SAIT Polytechnic, Fanshawe College, Centennial College, Humber College, Sheridan College, Mount Allison University, Mohawk College, University of British Columbia, Vancouver Island University, Conestoga Collеge, Georgian College, Confederation College, Peel Shool Board.

Ознайомитись з програмою виставки Ви можете за посиланням: canada.tower.ua

Tower Group - українське освітнє агентство, яке є офіційним представником 73 державних і приватних навчальних закладів по всій Канаді.

Компанія зараховує на навчання та відкриває студентські візи більш ніж 100 українським студентам і школярам щорічно.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling