Новини

Харьковские гвардейцы не забывают о достойной смене (видео)

22 Лютого 2017 12:12

В рамках проекту військово-патріотичного виховання у тісній взаємодії з Харківською обласною громадською організацією «Спілка ветеранів АТО», до військової частини 3017 завітали учні  старших класів шкіл міста Чугуєва.

Програма заходу була насиченою. Учнів ознайомили з внутрішнім укладом життя гвардійців, зразками стрілецької зброї та військової техніки; продемонстрували документальний фільм про частину, після перегляду якого заступник командира по роботі з особовим складом полковник Станіслав Басараб зробив невеликий екскурс в історію, ознайомивши учнів з бойовим шляхом військової частини 3017.

Хлопці і дівчата з цікавістю слухали розповідь про службово-бойову діяльність воїнів, побачили їх побут та казарми, в яких вони живуть; завітали в їдальню та пекарню, довідалися про солдатське меню та спробували смачні булочки. Неабиякий інтерес у них викликали навчання груп інженерної підготовки, які відбувались на полігоні.

«Саме цьому поколінню треба, як можливо більше приділяти уваги сьогодні, роз’яснювати про військову службу, зацікавлювати підлітків, щоб через декілька років вони стали гідними захисниками держави», - зазначив полковник Станіслав Басараб.

 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling